قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۸/۰۸ - ۱۶:۵۳
سردار جوانی در گفت وگو با«سراج24»:

هدف ائتلاف ضد داعش تنبیه حداقلی این گروه تروریستی است/هدف اصلی ائتلاف؛ ساقط کردن بشار اسد/باید دولت عراق و سوریه تقویت شوند

بهترین راه خنثی سازی تهدیدات داعش تقویت دولت سوریه و عراق است؛ اگر ائتلاف از این دو دولت حمایت کند مردم این کشورها می توانند داعش را نابود کنند.داعش یک گروه خطرناک برای همه ملتها است و تنها راه نابودی آن نیز قطع حمایتها است.

هدف ائتلاف ضد داعش تنبیه حداقلی این گروه تروریستی است/هدف اصلی ائتلاف؛ ساقط کردن بشار اسد/باید دولت عراق و سوریه تقویت شوند
سردار جوانی گفت: آمریکا ائتلاف نمایشی ضد داعش را تشکیل داد تا به صورت حداقلی تنبیهی برای داعش باشد و تهدیدات آن را مدیریت کنند و این گروه تروریستی را در چارچوب های خود قرار دهند.
 سردار یدالله جوانی،  مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه در گفت و گو با سراج24 با ذکر اینکه ائتلاف ضد داعش هیچ گونه صداقتی ندارد، گفت: اظهارنظرهایی که مقامات آمریکایی و برخی دیگر از اعضای این ائتلاف می کنند نشان می دهد آنها به دنبال منافع خود هستند و مردم عراق و سوریه برای آنها مهم نیستند.
وی اظهار کرد:  شروط برخی اعضای ائتلاف نشان می دهد که هدف ائتلاف مقابله جدی و فراگیر با داعش نیست؛ برخی از آنها خود از بانیان داعش هستند و به راحتی داعش را که با اهداف خاصی ایجاد کرده اند، نابود نمی کنند.
این کارشناس مسائل سیاسی با ذکر اینکه بانیان داعش اکنون به این نتیجه رسیده اند که این گروه نتوانسته خواسته های آنها را برآورده کند، گفت: این ائتلاف نمایشی را تشکیل دادند تا به صورت حداقلی تنبیهی برای داعش باشد و تهدیدات آن را مدیریت کنند و داعش را در چارچوب های خود قرار دهند.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه عنوان کرد: از سوی دیگر اهداف راهبردی که مدنظر بود تا از طریق داعش به آن دست یابند، از طریق ائتلاف دنبال کنند، لذا مشاهده می کنیم که نخست وزیر انگلیس با صراحت اعلام می کند، خروجی ائتلاف ضد داعش باید ساقط کردن حکومت بشار اسد باشد.
سردار جوانی افزود:همچنین رئیس جمهور ترکیه با صراحت اعلام می کند که اولویت اول ساقط کردن بشار اسد است و به شرطی وارد ائتلاف می شویم که در نهایت فشارها متوجه دولت سوریه باشد و جنگ با داعش نباید موجب تقویت حکومت سوریه شود.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: این سخنان نشان می دهد جریانی که مدعی مقابله با داعش است هدف اساسی خود را نابودی این گروه تروریستی نمی داند، در حالی که داعش یک گروه خطرناک برای همه ملتها است و تنها راه نابودی آن نیز قطع حمایتها است.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: کشورهایی که خاک خود را محل ترانزیت، پشتیبانی و حمایت از داعش قرار داده اند مرزها را به سوی داعشی ها ببندند و اگر صادق هستند اجازه دهند تا مردم سوریه و عراق خود با داعش مقابله کنند.
مشاور نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: بهترین راه خنثی سازی تهدیدات داعش تقویت دولت سوریه و عراق است؛ اگر ائتلاف از این دو دولت حمایت کند مردم این کشورها می توانند داعش را نابود کنند.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••